Óriási botrány a spanyol Big Brother miatt

  

Sandra Barneda meghívta Laurát a baloldali Prisa médiabirodalomhoz tartozó Telecinco kereskedelmi tévécsatorna La Noria című showműsorába, ahol öt (könnyített) műveltségi kérdést tett fel neki a hazai alapműveltségből. Ez a tévécsatorna közvetítette tavaly is az említett „vetélkedőt”. Laurának segítségre volt szüksége az első két kérdéshez, de a harmadik kérdésre magabiztosan vágta rá a választ. Csakhogy ezzel inkább szíven ütötte a műsorvezetőt, és a jobb érzésű nézőket, mert azt állította, hogy az Ibériai-félszigeten nincsenek országok.

A házigazda Sandra Barneda is „levizsgázott”, mert Portugálián és Spanyolországon kívül kifelejtette Andorrát. Az El País egyik blogja ezért könyörtelenül a műsorvezetőnő fejére olvasta ebbéli hiányosságát. Laura javára írandó, hogy higgadtan és öngúnnyal szembesült a megalázó ténnyel, hogy mekkora sületlenséget mondott. Laura csak az utolsó választ nem hibázta el, mert tudta, hogy nem négy, hanem három gyermeke van a spanyol királynak, I. János Károlynak.

(dn.pt – Portugália, elpais.com, elmundo.es, abc.es, cadenaser.es stb. – Spanyolország)

From: http://www.mno.hu/portal/773283

Subscribe / Share

kalel tagged this post with: , , , , , Read 204 articles by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current BB 15 Poll

Who is the hottest girl in the Big Brother house?

View Results

Promotion

Gallery

aaryncastphotonew amandacastphoto helencastphoto jeremycastphoto juddcastphoto 103461_d0290b big-brother-15-feeds-60 bb15-cam2-6-24-2013-9_25_46 davidcastphotonew_0 nickcastphoto_0 howardcastphoto_0 jessiecastphoto_0 amandacastphoto_0 elissacastphoto_0 mccraenew_0 spencercastphoto_0

Categories

Slideshow

Archives

Promotion

Promotion